20 minutter ud af København – Så er der natur

At bo i Danmarks største by København er ingen undskyldning for ikke en gang imellem at nyde naturen. Du skal nemlig ikke bevæge dig mere end 20 minutter ud af byen fra centrum på Nørreport før end du i toget har smuk natur både til højre og til venstre.

campere Tager du S-tog fra Nørreport til Østerport og herefter Helsingør-linjen til fx Nivå eller Slangerup kommer du ud i charmerende forstæder med masser af natur og ro på. Her findes en fin række hoteller, hvor du kan få en afslappende weekend – hvis du er rigtigt hardcore, tager du dit telt med og overnatter direkte i naturen.

Men mindre kan selvfølgeligt også gøre det.

Pointen er blot, at natur ikke er noget, du behøver at tage til hverken Jylland eller Fyn for at opleve. Det kan du helt fint gøre i egen baghave.

Hvis du bor på Frederiksberg, har du selvfølgeligt også mulighed for blot at tage ned i Frederiksberg have. Gør du det midt på dagen i weekenden, bliver du mødt af en masse glade mennesker, en isbod og en forhåbentligt rigtigt fin gåtur rundt i den gamle have grænsende op til Københavns zoologiske have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *