Algebehandling med naborabat

Jeg fik overtalt naboen til en algebehandling og pludselig ville resten af vejen også være med. Godt for mig, for så fik jeg reddet mig en billigere algebehandling.

Nogle af jer husker måske, at jeg var efter min nabo for omkring et års tid siden, fordi han ikke kunne tage sig sammen til at få renset sit tag for alger og mos. Det så grimt ud og algerne føg ind over hækken til os, så vores tag ville blive lige så grønt som hans, hvis vi ikke passede på.

Men jeg tog en snak med ham, da han læste indlægget her på bloggen. Der fik vi talt ud om det hele. Det viste sig, at naboen godt var klar over problemet, men at han bare ikke vidste, hvad han skulle gøre ved det. Tænk, det er jo dødsimpelt at få gjort noget ved, og så anede han det ikke.

Nå, men jeg fik fortalt ham om algerens fra Haslev Tagrens og spurgt, om det ikke var en ide, at vi fik dem til at kigge forbi Slangerup. Så kunne vi sikkert få noget rabat, når vi var to på vejen. Som sagt, så gjort, og det hele er nu et år siden.

algebehandling med naborabat

Både naboen og jeg fik en ordning, så de ville komme igen i år, altså Haslev Tagrens, ikke algerne. Dem behøver man ikke at lave en aftale med, de skal nok finde ud af at komme tilbage igen.

Det ender med, at hele Slangerup vil være med

Da det var ved at være tid til, at Haslev Tagrens skulle komme i år, kom min genbo og bankede på. Hun er en gammel, krumrygget heks, og vi skuler som regel helst ondt til hinanden. Nu havde hun imidlertid hørt fra min nabo, at jeg havde nogle kontakter i forhold til algebehandling af tage.

Åh, hvor hun fedtede den gamle heks, men hvad fanden tænkte jeg. Selvom jeg ikke kan lide hende, kan vi jo altid få sat prisen yderligere ned ved at være tre på vejen, der skal have foretaget algerens. Jeg ringede derfor til Haslev Tagrens og sagde, at jeg havde en mere, der gerne ville tilføjes.

Men det kunne jeg have sparet mig, for to dage efter kom heksens naboer, en familie med nogle skrækkelige, larmende børn, og ville også være med. Det var noget bøvl og besvær, men vi endte med en god pris alle sammen. Når Haslev Tagrens kommer igen næste år, ender det sikkert med, at hele Slangerup vil være med.

 

Alger er farlige for dit tag

Hvis du ikke lige gider finde mit tidligere indlæg om alger og ikke mindst naboens algebefængte tag, kan jeg endnu en gang slå fast her, at ja, alger er farlige for dit tag. Og ikke mindst mit tag. Det er jo derfor, at jeg hader naboens alger så meget.

Alger og mos kan være med til at forkorte tagets levetid. Og er der noget, som jeg ikke gider at bruge en masse penge på, så er det et nyt tag på grund af naboens alger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *