Derfor valgte jeg at anskaffe mig en afbalanceringsmaskine

Der er flere årsager til at jeg valgte at anskaffe mig en afbalanceringsmaskine, og hovedårsagen var at jeg simpelthen var ved at køre træt i det, hver gang jeg manuelt skulle afbalancerer et dæk før jeg kunne monterer det på alufælgene på de forskellige kunders biler. Det er ingen hemmelighed at i flere år har arbejdet som professionel mekaniker i et større værksted inde i indre by, altså i København. Her har vi ofte opgaver som netop går ud på afbalancerer et dæk før vi kan tage det på alufælgene.

 

Teoretisk set var det ikke mig selv som gik ud og erhvervede firmaet en afbalanceringsmaskine, da jeg overhoved ikke har en stilling, hvor jeg har mulighed for dette. Først måtte jeg samle underskrifter ind hos de andre ansatte, også ind på min overordnedes kontor og fortælle ham at det var en maskine alle medarbejdere ønskede, og derudover måtte jeg i gang med at forklare at det produkt fra Nimalift kunne man få i alle mulige farver, også i rød, og derved kunne den altså passe ind i værkstedets andre omgivelser. Derudover fortalte jeg ham at deres produkt var CE-godkendt, hvilket hans øjne lyste utroligt meget op over.

 

Efter et længere foredrag, hvor jeg nærmest lovpriste et tilfældigt produkt fra Nimalift, og besvarede min overordnedes spørgsmål om hvordan og hvorledes det hele hang sammen, der udtalte han at han var med på ideen, dog skulle han lige høre hans overordnede. Så på den måde har det været en længere kamp om at få den her maskine ind på min og mine kollegaers arbejdsplads.

Nu var det simpelthen min egen overordnede tur til at komme i ilden og overtale sin egen overordnede, og det er simpelthen da jeg hader ved at jeg ikke selv måtte gå til den aller øverste som havde ansvaret for dette, for så havde vi undgået alt det her fis, men da jeg prøvede at gøre det, blev jeg altså henvist til min egen chef.

Derfor bør du vælge Nimalift som leverandør af din afbalanceringsmaskine

I denne fagartikel vil jeg komme nærmere ind på hvorfor du bør benytte en producent som Nimalift, som leverandør af din fremtidige afbalanceringsmaskine. Det kunne for eksempel være en maskine som den på følgende URL: http://www.nimalift.dk/7-afbalanceringsmaskine

 

En sådan afbalanceringsmaskine er et større produkt, som uden tvivl kræver professionel vejledning for at kunne bruges ordenligt. Det er her at Nimalift er en kæmpe fordel, for ved mange andre producenter, der møder du noget af en mur nå du modtager dit produkt. For ofte er manualerne overhovedet ikke på dansk, og det er her at Nimalift er en kæmpe modsætning. For her er både emballage og produktvejledninger på dansk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *