En havetraktor er nødvendig, hvis du har en stor have

havetraktor2Der er mange mennesker, der bor i et hus med en ret stor have, men de gør ikke noget ved sagen. De benytter stadig deres almindelige haveredskaber. Sådanne mennesker bruger op til ti eller tolv timer på deres have per dag per uge. Det er spild af tid mener jeg For man kan spare rigtig meget tid, hvis man havde de helt rigtig redskaber. Én af de rigtige redskaber er en havetraktor. For en havetraktor kan være rigtig nyttighed, når man arbejder med haven. Den kan få enhver haveejer til at blive ellevild og elleglad samt ellelykkelig over at eje en havetraktor.

 

Min ide med en havetraktor er endnu større, end du tror

Faktisk har jeg ikke bare én havetraktor – jeg har hele tre stykker. Det er ikke noget, jeg går rundt og blærer mig med, men jeg synes, at jeg kan tillade mig at fortælle det i dette forum, vi er i lige nu. Og derfor er det helt afgørende for vores velbefindende at fortælle hinanden og os selv, hvordan det er at have hele tre havetraktor. Det er rart med en enkel havetraktor. Tænk så hvordan det er at have hele tre stykker. Du tænker sikkert, at han er en meget lykkelig mand. Jeg kan fortælle – ja, det er jeg. Det kan godt være, at jeg er lykkelig over min kone og mine børn, men en havetraktor er jeg meget mere lykkelig over. Det er jo sådan at børn de vokser og flytter hjemmefra, men en havetraktor flytter ingen steder. Den står altid foran mig og venter på, at jeg går hen til den, kærtegner den og gør den rigtig glad indeni. Måske lyder det mærkeligt, men en havetraktor kan godt lide sådan noget hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *