Først gang som tagdækker

Hvis du nogensinde har været tagdækker som jeg selv, så er du også klar over, at det er ret hårdt arbejde. Det kræver altså virkeligt meget, at man er i stand til at klare en helt dag på et tag som tagdækker. Det er ikke for småbørn, og det er hårdt fysisk arbejde. Jeg vil derfor også have hele min løn, og når jeg ikke får dette, så kan du også godt regne med, at du virkeligt kommer galt af sted. Det er altså ret vildt at tænke på, og jeg er sådan set ikke et eneste sekund i tvivl om, at det før eller senere er nødt til at gå op for dig, hvad jeg rent faktisk mener omkring det at være en tagdækker. Det er ikke noget godt arbejde, men så længe i bliver ved med at betale mig så meget som i gør, så skal jeg også nok fortsætte med det hårde arbejde som tagdækker. Det er ikke så slemt, når man er bygget som jeg er, men jeg er overbevidst om, at det for mange vil være ret træls.

Hårdt at være tagdækker

Det er jo ikke alle der kan lide hårdt arbejde, og jeg vil helt klart mene, at du skal sørge for at arbejde en del, hvis du også vil kunne klare dig som tagdækker. Det er ikke nemt, og der er faktisk mange der må give op som tagdækker. Det gør de simpelthen fordi at de ikke er i stand til at holde til det. Det er altså for hårdt for mange at være tagdækker, og det er faktisk lidt en skam. Jeg havde slet ikke regnet med, at det skulle være sådan, men jeg er samtidigt også sikker på, at du får utroligt meget ud af at være tagdækker rent økonomisk. Der er jo virkeligt mange penge i at være tagdækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *