God kontorstol gjorde mit arbejde nemmere

En god kontorstol gjorde, at jeg fik mindre ondt i ryggen og slap for at gå til fysioterapeut.

Nu må du ikke tro, at alt det der med ergonomi og indstillelige sæder, er noget, som jeg frivilligt er begyndt at gå op i. Jeg plejede at kunne sidde og arbejde på en træbænk, hvis det var det, som det krævede. Men med årene er min ryg begyndt at værke og efter at have smidt en formue ud på en fysioterapeut, tænkte jeg, at det måske alligevel var smart at prøve en af de der nymodens kontorstole af. Plus det var det, som både mutter og fysioterapeuten himlede op om ville være det helt rigtige for min ryg.

Så jeg måtte ud og finde en kontorstol her til hjemmekontoret, så jeg ikke skulle ligge underdrejet af rygsmerter hver gang jeg havde brugt en arbejdsdag foran computeren. For jeg kan godt sige dig: Det blev godt nok irriterende ikke at kunne passe mit arbejde til sidst. Og så på grund af min ryg, hvad giver du mig?

Guide til at finde den rigtige stol

Nå, men jeg fandt en guide på nettet, hvor jeg kunne læse alt om, hvordan stolen skulle være for at støtte min ryg. Helt ærligt syntes jeg, at det lød som en omgang varm luft, men jeg var også godt og grundigt træt af at smide penge ud på den fysioterapeut. Hvis jeg virkelig kunne slippe for at gå hos hende fysio-fidusen ved at smide nogle penge ud på en ergonomisk korrekt kontorstol, ville jeg hellere det. Så kunne jeg i det mindste få tid til at passe mit arbejde.

I guiden kunne jeg læse en farlig masse om, hvordan ryggen på stolen skal være formet som et S, og hvor vigtigt det er, at sædet og armlænet er så og så bredt. Ja, ja, tænkte jeg, lad os nu se, om det virker.

Mulighed for at prøve stolen i 14 dage

Derefter gik jeg på jagt efter et sted, hvor jeg kunne købe sådan en ergonomisk kontorstol så billigt som muligt. Selvom jeg havde problemer med ryggen, var der jo ingen grund til at smide en formue ud på den stol. Jeg fandt en god webshop, hvor de havde et stort udvalg af stole. Der kunne jeg få lov til at bestille en og prøve den af i to uger. Hvis jeg ikke syntes, at det var den rigtige stol for mig, kunne jeg sende den tilbage igen.

Det var noget, som jeg kunne forstå. For selvom min ryg gjorde ondt, havde jeg godt nok noget svært ved at se, hvordan sådan en stol kunne hjælpe på det. Altså, en stol er vel en stol. Det er vel bare et sted, som du sidder. Men jeg bestilte stolen og prøvede den af i de fjorten dage. Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så er der sgu noget om det ergonomi. I hvert fald fik jeg langt mindre ondt i ryggen, og nu behøver jeg ikke længere at komme hos fysio-fidusen. Du kan finde webshoppen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *