Guide: De ting må du bare ikke glemme at tage med på ferie

Jeg elsker at rejse, men altid nå jeg skal ud og rejse så glemmer jeg et eller andet, og det er faktisk utroligt set i lyset af at jeg måske rejser én gang om måneden. Så da jeg for tiende gang havde glemt et eller andet, der besluttede jeg mig for at lave en guide til mig, men også til dig, så man aldrig nogensinde igen glemmer noget man bare ikke må glemme. Så jeg vil komme nærmere ind på hvorfor du ikke må glemme den bog du er gang i, din tandbørste og solcreme:

  • Du må ikke glemme den bog som du er blevet fuldstændig afhængig af fordi den bare er så god, for så vil du på ferien glemme alt om at holde ferie, og bare ligge og tænke over hvordan og hvorledes den her bog mon ender.
  • Du må for guds skyld ikke glemme din tandbørste, der er nemlig intet værre end dårlig ånde, og hvis du har en kæreste, vil hun i hvert fald blive negativ på dig.
  • Der er intet værre end at blive solskjoldet den første dag på ferien, og derudover er det jo ingen hemmelighed at det er kræftfremkaldende at blive for længe ude i solen uden solcreme, så husk den nu.
  • Aftersun lotion er faktisk et vigtigt redskab, som man bør have med, så man om aften kan smøre sig selv ind, og forkæle sin hud, som har været udsat for varme hele dagen, og med stor sandsynlighed er blevet udtørret.

De overstående punkt er altså bare noget du ikke må glemme at tage med på din afbudsrejse eller last minute rejse.
Jeg har ikke tænkt mig at komme nærmere ind på konceptet last minute rejser, men du kan læse mere om det på følgende link: http://www.lastminute-rejser.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *