Hvordan det er at være en seo ekspert

Der er tit mange der spørger mig hvordan det er at være en seo ekspert, og hvad en seo ekspert, rent faktisk laver til hverdag. Til det svarer jeg tit meget forskelligt, det er nemlig sådan at jeg som en seo ekspert er født meget kreativ.

Det er altså  derfor at jeg svarer, når folk spørger mig hvordan det er at være en seo ekspert så svarer jeg meget forskelligt. Det kan f.eks. være at jeg svarer noget i stil med, at det er da meget spændende, men det mest spændende ved at være en seo ekspert, er at regne måder ud på, og til hvordan jeg kan bruge alle de penge jeg tjener på  at være en seo ekspert.

Det er altså typisk nogle ret sjove svar jeg kommer op med, når folk spørger mig hvordan det er at være en seo ekspert. Uanset hvad så prøver jeg altid at bevare en god stemning, så jeg håber på at alle kan lide mig, og det tror jeg også de gør. Jeg håber bare at det er fordi at jeg er rar og sød og ikke kun fordi at jeg er en seo ekspert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *