Hvordan laver man reklameslik?

Jeg  begyndte at tænke over hvordan man laver reklameslik efter jeg havde været på nogle messer hen over sommeren, her så jeg, ikke for første gang, hvordan slik bliver brugt  bliver brugt som reklame.

Jeg havde set chokolade, bolcher og slikkepinde med logo før, uden rigtigt at bide mærke i det, jeg spiste det kun, uden at tænke videre over det.

Men efter specielt efter en messe hvor rigtigt mange stande bød deres besøgende på reklameslik, begyndte jeg at tænke over hvordan de mon laver det, altså sætter logo på chokolade, bolcher med mere. Det var nok fordi det var en meget kedelig messe med få nyheder at mine tanker begyndte at løbe.

Jeg så blandt andet nogle slikkepinde med logo, jeg tog en af dem og begyndte at studere den nærmere, mens jeg sad i restaurations området og drak en kop kaffe.

Jeg blev hurtigt klar over at fabrikanten måtte trykke eller nok nærmere printe logoet på, at lave en slik form med logoet er nok ikke muligt, da der var rigtig mange fine detaljer i det logo der var på slikkepinden.

En gammeldags trykpresse hvor logoet bliver stemplet på, virker ikke, al chokolade vil blive mast. Silk screen tryk vil heller ikke virke da denne teknik ikke kan bruges til så små ting som slik, på en effektiv måde.

Så det måtte blive printet på, jeg tænkte på en inkjet printer og hvordan den printer et billed, den kører hen over papiret mange gange uden at røre det. Det måtte være sådan de gjorde.

Sandhedens time var kommet, jeg tog mig iPad frem og spurgte Google, hvordan man laver reklameslik.

Man brugte en printer, en på Engelsk såkaldt “candy printing machine”, jeg fandt også frem til, at en sådan kunne man skaffe sig på alibaba,com, fra 1.000 Dollars og op.

Så min konklusion er at den der producerer slikket nok køber det “white label” og så printer det på som deres kunder ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *