I forbindelse med USA rejser synes jeg at Mexico helt klart er et besøg værd

Her vil jeg komme med en lille anbefaling, og den handler om at man bør tage til Mexico. Jeg har nemlig selv været på USA rejser, og et af de steder som jeg virkelig har oplevet at få en helt enorm sympati med på en måde, så den virkelig er sluppet ind under huden på mig, det er Mexico. Det er et af de højdepunkter, jeg husker allerbedst, når jeg tænker tilbage på mine USA rejser. Og det er fordi, det virkelig er et af de steder, hvor jeg har oplevet at ændre mit syn på livet. Det kan være at det lyder lidt overdrevet, hvis du ikke har været på USA rejser til Mexico, og det forstår jeg godt hvis det gør. Men det er nok også noget du kun kan nikke genkendende til hvis du selv er på USA rejser til Mexico eller til andre interessante steder i USA for den sags skyld. Med andre ord, så synes jeg at du skulle tage en måned eller mere ud af kalenderen og komme på USA rejser, for jeg kan ikke understrege nok, hvor god en oplevelse det er for hvem som helst at komme af sted og se noget nyt ved at tage på USA rejser og blandt andet komme forbi Mexico.

Har jeg overbevist dig om at du skal på USA rejser og besøge Mexico?

Nu ved jeg ikke hvor overbevisende, jeg lyder bare fordi jeg siger at USA rejser mad et lille smut til blandt andet Mexico har været en stor oplevelse for mig. Altså jeg ved ikke hvor meget du tror på, at det også vil være det for dig, men her får du om ikke andet i hvert fald mine varmeste anbefalinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *