Ideen med en øjenlågsoperation

 

Når jeg siger til folk, at jeg cirka laver en øjenlågsoperation om dagen, så er der virkeligt mange som slet ikke kan følge mig, http://ojenlaag.nu/ojenlagsoperationer/. Det er jo nu engang sådan, at når det først er gået op dig, så er der mange tanker der går i gang. Den første er normalt bare hvilken type for øjenlågsoperation det rent faktisk er. Altså hvad den hjælper imod. Det er faktisk imod tunge øjenlåg, og der er jo virkeligt ingen tvivl om, at dette er vejen frem at gøre det med.

Der er altså slet ingen tvivl om dette, og jeg håber da virkeligt, at du på et eller andet tidspunkt også vil se, hvad der rent faktisk skal ende med at ske. Der er jo ganske enkelt bare ikke nogen tvivl om, at når det først er gået op for dig, at det så normalt også vil ende med at ske alligevel. Der er jo virkeligt ingen tvivl om dette, og når alt kommer til alt, så er det jo også ret sjovt at tænke på. Det er jo faktisk nu engang sådan, at når du først har fundet ud af dette, så er jeg virkeligt også sikker på, at det nok skal gå op for dig, hvad du rent faktisk kan få ud af at bruge og altså at få en øjenlågsoperation.

Endnu en øjenlågsoperation

Det er dog sådan, at når du først en gang har fået en øjenlågsoperation, så kommer du sikkert også til at skulle have en til. Det er dog sikkert nok med endnu en øjenlågsoperation, og så skulle du være sikret for resten af dit liv. Det er altså ikke helt dårligt, og jeg er sådan set bare glad for at kunne vise dette til dig. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når du først har lært dette, at det så normalt også vil kunne ende med at gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *