Leder du efter pallereoler?

Her for nylig var jeg ude og besøge min onkels lager i Ny Ellebjerg. Han har en international webshop, hvor han sælger dele til 3D printere, og dette medvirker altså til at han har brug for en stor og effektiv lager plads, og de varer han får ind og sælger videre, de bliver leveret på paller, og derfor har han også brug for et godt møbel, som altså kan opbevare disse. Det er her at pallereoler kommer ind i billedet. Fordelen ved pallereoler er at de simpelthen gør det muligt for dig let og enkelt at stable dine paller på minimum plads, og derved gør du altså at der er mere plads på dit lager, end hvis dine paller for eksempel bare lå hulter til pulter rundt omkring på dit lager. Personligt så synes jeg at det er en ekstrem innovativ og genial idé, og det er også derfor jeg har indkøbt 3 pallereoler til mit eget firma.

I mit firma sælger jeg ikke det samme som min onkel. Min onkel sælger som tidligere fortalt 3D printer dele, og de sælger faktisk også 3D printere. Det er nogle de selv bygger, da 3D printere faktisk for det mest er noget ”opensource”-agtigt licens, så du kan kopierer andre 3D-printere og modificerer som du vil, og derved eventuelt få det langt billigere end hvis du købte originale. For nyligt så var min onkel på besøg og han fortalte altså om de her pallereoler han havde købt, og det var altså det der gjorde at jeg har investeret i nogle selv til mit eget lager. Der er ingen tvivl om at en af hemmelighederne bag at drive et succesfuldt lager, det er simpelthen at kunne udnytte pladsen på dit lager så ultimativt godt som muligt. Personligt har jeg altså som sagt tidligere investeret i lige præcis 3 pallereoler, og dem har jeg så stilt lige ved siden af hinanden på række.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *