Min brors kreatin

Jeg ved at min bror og jeg ligner hinanden meget, og der er slet ingen tvivl om at det er korrekt. Det er dog sådan, at når folk siger at min bror og jeg ligner hinanden meget, så har de også ret, der er dog en forskel på fra hvad de siger, og hvad der rent faktisk er korrekt. Det er nemlig sådan, at når folk siger at jeg ligner min bror, så siger de altid at vores udseende er meget ens. Det mener jeg dog overhovedet ikke er sandt, og det er min bror også enig i. Det er sådan, at min bror og jeg faktisk slet ikke ligner hinanden, og der er slet ingen tvivl om, at der siger dette heller ikke mener det. Det er dog sådan  at min bror jegs personlighed er så ens, at det er meget skræmmende. Det er altså sjovt at tænke på, og jeg kan slet ikke forklare hvordan det rent faktisk kan lade sig gøre, at gøre så mange forskellige ting. Uanset hvad så er jeg sikker på at det virkeligt er på grund af kreatin. Det er selvfølgelig ikke sandt, men kreatin er et godt eksempel.

Eksempel med kreatin

Det er nemlig sådan, at min bror og jeg begge to træner jeg ret meget i fitness. Det gør altså også at vi ligner lidt hinanden rent fysisk, men selv her er der store forskelle. Ment rent psykisk så igen, så ligner vi hinanden utroligt meget. Det er nemlig sådan, at når vi træner så har vi den samme måde at gribe vægtene an på. Det er meget tydeligt, for vi gør det begge to på en meget speciel måde. Ikke desto mindre, så ved jeg at når jeg løber tør for kreatin og min bror har noget at jeg kan gå ind for at stjæle noget af hans. Jeg ved ikke helt om han ved det, men det tror jeg. Det samme gør han fra mig, og jeg ved at han ofte har været inde og låne lidt kreatin fordi han selv er løbet tør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *