Nyt til pigerne – Neglesalon i Slangerup

Godt nyt til pigerne der kan lide mode og smukke negle

Michelle Petersen åbner en negleservice her i Slangerup. Det betyder at du kan få manicure eller få lavet ægte kunstige negle som eksempelvis du ser Line Kessler altid har. Michelle er lige nu under uddannelse som negletekniker i Korsør, og når hun er færdiguddannet vil man kunne bestille hende til at lave negle, så vil hun tage sit udstyr med og lave neglene hos dig.

“Jeg har i et par år lavet negle på mig selv og mine veninder, og nu vil jeg forsøge at gøre det til min levevej” udtaler 21 årige Michelle.

Negle kurset hun tager hos Nail4you i korsør koster 2199 og tager 4 dage, for yderligere kundskaber har Michelle valgt også at tage et ekstra kursus på 3 dage til 1500 kroner.

Negle

Vi har spurgt Michelle hvordan hun vil starte sin forretning.
“Jeg vil få lavet en hjemmeside hvor folk kan læse om de ting jeg kan tilbyde, samt vise billeder af hvilke slags negle jeg laver. Jeg håber at piger og kvinder i Slangerup lærer mig at kende ved at snakke sammen, ellers vil jeg annoncere i lokalbladet og hænge opslag op i centeret.”

Vi ønsker Michelle held og lykke med uddannelser og ser frem til at kunne skrive mere om hendes negleservice, når hun starter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *