Nogle gange er det konen, der vil have et pillefyr

Min kone foreslog mig, at vi skulle have et pillefyr. Det skulle ikke bare være et hvilket som helst pillefyr, det skulle være et som det, du kan se mere til her. Hun virkede helt fast besluttet, som hun kom hen til mig med de helt store hundeøjne klar, og ville foreslå mig at vi skulle have et pillefyr, og at det også gerne skulle være lige nu og her, og at det også gerne skulle være lige netop det her pillefyr, som hun nu en gang og af en eller anden grund havde set sig så pokkers lun på.

Vi fik pillefyr
Vi plejer ofte at gøre sådan, at min kone får ret. Når min kone gerne vil have noget, så ender det virkelig også tit med, at det så er det, der ender med sker. Og lur mig, om det ikke også skete denne gang. Det gjorde det. min kone hun ville gerne have et pillefyr, og min kone hun fik et pillefyr. I starten følte jeg mig egentlig rimelig skeptisk, for jeg havde ikke selv på noget tidspunkt haft den der helt store drøm om et pillefyr, og jeg havde heller aldrig vidst, at hun havde. Men ja, det havde hun jo altså nu en gang, det kunne jeg pludselig tydeligt se, og det måtte jeg jo så handle efter. For jeg vil gerne gøre min kone glad på alle de niveauer, hvor jeg kan det. Og da jeg fandt ud af at jeg kunne gøre det ved at købe hende et pillefyr, så måtte det jo være det, der skulle til. Så ja, jeg gjorde hende glad, og i sidste ende gjorde jeg i samme ombæring mig selv glad. Jeg vidste det bare først rigtigt senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *