Overvejer du, at bruge proteinpulver?


Mange mennesker er begyndt at træne med proteinpulver, men ved de, hvordan det virker, og har det nogle bivirkninger?

Hvordan virker proteinpulver?

 

Din krop bruger protein til en masse ting. Protein bliver brugt til knogler, muskler, hår, negle og meget andet. Din krop ser det derfor ikke altid som første prioritet, at bygge dig store muskler. Det vil sige, at får din krop ikke protein nok bliver det ikke brugt på muskelopbygning. Protein pulver hjælper dig derfor med, at komme op på et optimalt niveau hvor din krop har protein nok til det hele!

 

Er proteinpulver nødvendigt tænker du måske? Du behøver ikke proteinpulver hvis du spiser en god portion kød 4-5 gange om dagen og drikker en masse mælk for eksempel, men de færreste kan indtage nok protein via deres kost og proteinpulver er derfor en kæmpe hjælp. Din krop kan ikke bygge muskler uden protein – så selvom proteinpulver som sådan ikke er nødvendigt, kan det være vigtigt hvis du vil have større muskler eller bedst muligt bibeholde din muskulatur under vægttab.

 

Hvad skal jeg kigge efter i produkter?

 

Det er meget vigtigt når du køber en proteinpulver, at den pulver du vælger har et højt indhold af BCAA og essentielle aminosyrer. Kroppen muskler er opbygget af 33% BCAA (aminosyrerne Isoleucin, leucin og valin). Derfor er det vigtigt, at få et så højt indhold så muligt af dette. Dertil er et højt indhold af essentielle aminosyrer fordelagtigt da det er aminosyrer du ikke selv kan producere ved protien syntese. Hvis du synes, at alt dette er lidt besværligt så kan du jo læse vores proteinpulver test. I vores test kan du finde de bedste produkter på markedet og vi har allerede undersøgt hele markedet for dig.

 

Har proteinpulver bivirkninger?

 

Protein pulver har aldrig haft nogle beviste bivirkninger ved regulerede indtag og det er derfor helt sikkert et kosttilskud du bør begynde på – hvis du vil se resultater i træningscentret. Du skal dog ikke indtage alt for meget protein da det måske kan have bivirkninger i det tilfælde. Følger du anvisningerne vi giver dig er du i trygge hænder.

 

Det kan godt ske, at du i starten og enkelte dage vil opleve lidt ekstra gas i maven forårsaget af et højere indtag af protein, men det vil ske lige meget om du indtager det via kosten eller som proteinpulver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *