Sådan scorede jeg en billig terrassevarmer

Til sommer bliver jeg lidt mere ligeglad med, hvor varmt det bliver. For jeg har nemlig scoret en billigterrassevarmer i et byggemarked i Frederikssund. Så nu er det kun regn og stiv kuling, der kan holde mig indendørs. Samtidig kan jeg også få varmen, hvor strømmen skulle gå eller fyret skulle stå af.

Der var godt nok ikke været mange gode dage, hvor vi kunne sidde på terrassen sidste sommer. Enten var det for koldt, for blæsende eller også piskede regnen ned. En tre-fire lørdagseftermiddage blev det vist til og et par enkelte hverdagsaftener. Det var det hele.

Det er trælst – selv om udsigten til bagboens baghave og grimme gavl på huset da ikke er den fedeste – og ærgerligt, når man nu er lidt af et udendørsmenneske. Altså kun når vejret er til det.

Den sommer med udendørsredaktionen

Jeg husker endnu det år, jeg kørte med udendørsredaktionen. Der var det så godt vejr, at jeg endda på et tidspunkt slæbte det ene fjernsyn med ud i haven. Bare så jeg lige kunne holde mig opdateret om verdenssituationen på CNN, BBC og TV2 News.

Situationen i lokalområdet havde jeg helt styr på. Den kunne jeg enten høre eller dufte. For stort set hele Slangerup opholdt sig udendørs den sommer. Uh ja, det var tider. Her kunne jeg sidde ude til sent hver dag – selv om der var nogle naboer, der brokkede sig over at de kunne høre et fjernsyn inde fra os, når de sov med åbne vinduer.

En billig terrassevarmer må der til

terrassevarmerMen det er efterhånden længe siden nu. Men nej, hvor jeg savner det. Så derfor tog det mig ikke lang tid at beslutte mig, da jeg forleden faldt over en billig terrassevarmer i et byggemarked i Frederikssund. Det er der, vi tager hen, når vi skal handle trævarer og andre byggematerialer. For vores lokale trælast har jo været lukket lige siden den gik konkurs i 2013.

Nå men, altså. Her kom jeg gående og for enden af en af gangene stod der så en palle med sommervarer til stærkt nedsat pris. Heriblandt en smart terrassevarmer til petroleum – eller hvad det nu er for en brandbar væske, man skal hælde på den.

Det er sådan en stor satan, der på det nærmeste ligner en skulptur med indbygget flamme i. Den ser supersej ud og det virker ikke til, at den bruger vildt meget væske, selv om flammen kan blive næsten en halv meter høj.

Glæder mig til sommer

Det ekstra gode var prisen. Den var stærkt nedsat stod der. Men alligevel fik jeg pruttet den ned til næsten halvdelen af den pris, der stod på skiltet på grund af en lille bule, jeg rettede ud, da jeg kom hjem. Det faktum, at det også var den sidste og at den fyldte næsten halvdelen af pallen, var også med til at trække prisen ned. De kunne jo have en helt stabel kælke stående i stedet – ikke at der er meget salg i dem med det vejr, vi har for tiden, men de er da mere sæsonvare end en terrassevarmer er her midt i januar.

Så mit tip til dig er, at du skal købe terrassevarmer om vinteren – der er den billigst.

Nu glæder jeg mig til det bliver lidt varmere i vejret. Så skal udendørsredaktionen i aktion igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *