Solgt eller gratis normalt i store byer

Hvis du som boligejer i en af Danmarks større byer ønsker at sælge din bolig, har du ekstra god mulighed for at finde en ejendomsmægler, der kan se fidusen i ”solgt eller gratis”.

”Solgt eller gratis” i de store byer betyder, at ejendomsmæglerne intet salær får, hvis det ikke lykkes ham at sælge din bolig for dig.

Hele risikoen ved boligsalget bliver altså på denne måde lagt over på ejendomsmægleren i stedet for at ligge på dig som boligejer. Umiddelbart super attraktivt for dig.Ejendomsmægler2

Ikke for ejendomsmægleren – men fordi, det er så relativt nemt at sælge ens bolig i de større byer, er ejendomsmæglerne villige til at tage denne risiko.

At vælge solgt eller gratis giver dig ikke en billigere ejendomsmægler, for prisen er egentligt den samme på at få solgt dit hus – forskellen er blot, at hele risikoen for salget ligger hos ejendomsmægleren i stedet for.

Det kan være svært at finde en mægler uden for de store byer, da det her er sværere at sælge huset – og derfor er ejendomsmægleren også mindre villig til at påtage sig den risiko, der trods alt er tale om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *