Tag på cykelferie i Tyskland

At tage på ferie er ikke nødvendigvis de største udgift hele året. Du kan også tage på ferie rundt omkring i Danmark – eller, hvis du gerne vil lidt ud af landet, på ferie hos vores naboer sydpå. Og det meget gerne på en cykel.

cycklerCykelferie er for mange danskere noget, de sætter sammen med en tur rundt omkring Bornholm. Men Tyskland byder på meget mere. Du kan cykle fra Danmark eller rejse ned i Tyskland og cykle herfra. Rejsen ned i Tyskland kan fx ske med fx bil eller tog.

En tur ned i Tyskland kan med fordel være med en mountainbike. Der er flere skove i Tyskland end i Danmark, skovene er større og der er flere mennesker, der cykler rundt inde i dem. En mountainbike kan købes for et par tusinde kroner (se her). Tøjet behøver ikke at være så stramt som almindeligt cykeltøj, hvis du synes, det er et problem.

Sverige er også et rigtigt godt bud. Norge er ikke lige så oplagt og ikke så mange danskere tager på tur til ”fjeldaberne” (sagt med kærlighed)  længere oppe nord på. Tyskland er lidt billigere end Sverige i de fleste henseender og et rigtigt godt bud til at starte med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *