Tid til guldmønter

Nu har jeg snart samlet på guldmønter i mange år, og det er da ingen hemmelighed, at jeg virkeligt altid har nydt at gøre det, http://www.brugtguldogsoelv.dk/index.php/monter. Det har altid været en sjov hobby, og det at man aldrig helt kender den rigtige pris på guldmønter har altid tiltalt mig helt vildt. Det er jo først når man begynder at videresælge guldmønter, at det også begynder at blive sjovt for en. guldmønter5Det er jo nemlig sådan, at når det endnu bare er på køber niveau, så er det ikke helt så sjovt, at man ikke altid kender den sande pris på guldmønter. Men når man derimod begynder at sælge dem videre, så er der virkeligt ingen tvivl om, at det begynder at blive utroligt fedt. Jeg syntes altså derfor også, at det er noget så fedt, og jeg håber sådan set bare også, at det på en eller anden måde giver ret god mening at gøre dette. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når det først er gået op for os, at det så også kommer til at være endnu sjovere at have med guldmønter at gøre.

Sjov med guldmønter

Det går altså fra at være en hobby, når man ikke sælger dem videre, til at være en decideret livsstil. Det er altså ret fedt, og jeg er simpelthen så glad for dette, og der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når det først er gået op for os, at det så også pludseligt giver langt mere mening at gøre dette. Det er jo ret fedt, og jeg er sådan set bare glad for, at det rent faktisk er lykkedes mig at komme så godt i gang med alt dette med at sælge guldmønter. Det bliver sjovere og sjovere, og jeg regner også med at sælge guldmønter i mange år endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *