Viking Whey Protein – et udmærket valg af proteinpulver.


Det kan være svært at vælge det rette proteinpulver, da der findes virkeligt mange forskellige proteinpulverprodukter på markedet.

Når man kigger efter det bedste proteinpulver skal man kigge på indhold af protein, kulhydrat, kalorier, og BCAA. Smagen er også vigtig for de fleste når de skal finde det bedste proteinpulver, hvilket kan gøre det svært at vælge det bedste proteinpulver. Derudover kan pris også være en vigtig faktor, når man skal vælge det bedste proteinpulver.

Viking Whey Protein er et kvalitets proteinpulver i en klasse for sig selv. Proteinpulveret er produceret af et europæisk firma og proteinen er indhentet fra europæiske leverandører, hvilket gør at produktet lever op til EU standarder. Protein indholdet i Viking Whey Protein er en smule lavere end i topproduktet Bodylab Whey 100, og det er en af grundene til at Viking Whey er en af grundene til Viking ikke peaker på førstepladsen. Til gengæld er prisen lidt lavere end hos testvinderen Bodylab Whey, og kvaliteten er rigtig høj. Smagen halter lidt efter vores mening. Derfor ender Viking Whey på en 3 plads. Hvilket helt sikkert betyder rigtig god værdi og effekt for pengene. Dette var en af de bedre proteinpulver test, som er et meget kendt produkt blandt danske brugere.

Det er dog helst op til en selv, hvilke former for proteinpulver man vil bruge til sin proteinkur. Nu er det også sådan, at bodylab.dk har en masse forskellige produkter, som ikke kan tælles på 2 hænder, og alle produkter har nærmest hvert deres speciale, som man kan vælge at bruge. Men jeg vil anbefale, at du eventuelt tager et kig på selve siden bodylab.dk for at søge lidt mere information omkring deres produkter. Derudover kan du også ringe eller skrive til dem på deres mail eller nummer, som du også kan finde på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *